
Indisk street food: Kati-rolls med kylling
13. juni 2018
Prøv indisk street food på sitt aller beste! Fyll Chapatibrød med krydret kylling og friske grønnsaker for et raskt og herlig måltid.
Antall porsjoner: 4
Ingredienser:
- 300 ml yoghurt
- 1 fedd hvitløk
- 1 pose Santa Maria Indian Spices Tikka Masala
- 600 g kyllingfilet
- 70 g baby spinat
- 2 tomat
- 1 paprika, gul
- 1 rødløk
- 2 ss nøytral olje
- 1 pk Santa Maria Chapati
Fremgangsmåte:
- Bland 2 dl yoghurt med hvitløk og kryddermiksen i en skål.
- Skjær kyllingen i biter og bland den inn i yoghurtblandingen, la stå.
- Skjær opp grønnsakene og legg de i separate skåler.
- Varm opp en panne med olje. Stek kyllingen på middels-høy varme i 5 minutter.
- Varm brødet etter anvisningen på pakken.
- Server kyllingen i brød sammen med grønnsaker og litt yoghurt.

Forrige
Velkommen
Du vil kanskje også like

SHAHI TUKDA/TOAST
2. februar 2020
Indisk matkurs i Lyngdal 6. og 20. mars og 3.april 2019
27. januar 2019