
Mango Lassi
6. september 2018
Ingredienser:
- 2 modne mangoer
- 2 kopper Natural yoghurt
- 1 glass melk
- ½ kopp sukker enten til smak
- Malt grønn kardemomme
- Nøtter hvis du ønsker
Fremgangsmåte:
- Bland kubber av mango og yoghurt og bland dem sammen.
- Legg inn sukker, is biter og melk og bland dem skikkelig til en tykk smothy.
- Hell i et glass kjølig melk eller kan settes i kjøleskapet for ca. 15 minutter til det blir mer kaldt.
- Dryss litt (en klype) malt grønn kardemomme på toppen.
- Kan gjerne bruke litt finhakket nøtter og pynte med frisk mintblad.
Du vil kanskje også like

Indisk matkurs i Lyngdal 6. og 20. mars og 3.april 2019
27. januar 2019
Indisk street food: Kati-rolls med kylling
13. juni 2018